2020-07-17 07:55:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Váratlan változások várhatók, de közös jellemzőjük, hogy nem tartanak sokáig

Napi horoszkóp július 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz együttáll a Holddal, ez gyengéd érzelmeket és romantikát hoz az életébe. Nehezen koncentrál viszont a munkára, pedig fontos határidő előtt áll, és igencsak össze kellene kapnia magát. Próbáljon jobban fókuszálni, akkor hamarabb letudja az egészet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkahelyi változások miatt komolyan aggódik, talán olyasmibe próbálják belekényszeríteni, amit nem akar. Jól teszi, ha kiáll az igazáért!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Vénusz-Hold együttállás sok flörtöt jelez. A szingli Ikrek most igazán sikeres lesz a párkeresésben, sőt, elképzelhető, hogy egyszerre több hódolója is akad. Azért vigyázzon, ne tartson több vasat egyszerre a tűzbe, mert ez csak felesleges bonyodalmakhoz vezet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma nehezen figyel arra, amit csinál, így hamar elkövethet könnyelműségből hibákat. Nem árt a rendszeres, többszöri ellenőrzés. Nagy megkönnyebbülést jelenthet majd a hétvége!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden megy magától, mint a karikacsapás, több feladat végére is sikerül pontot tenni. Lehetséges, hogy szabálytalanságokat fedez fel a kollégák munkájában. Ha nem muszáj, ne tegye szóvá!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Érdekes élmények, benyomások érik a mai napon. Valakiben csalódnia kell, egy ismerőse viszont meglepheti segítőkészségével. A konfliktusokat ne vegye félvállról, de túlzott jelentőséget se tulajdonítson nekik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan változások várhatók, de közös jellemzőjük, hogy nem tartanak sokáig, és hosszú távú folyamatokat sem indítanak el. Ne engedje hát, hogy befolyásolják, ragaszkodjon az eredeti elképzeléseihez!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz-Hold együttállás jó hatással van önre. Ha párkapcsolatban él, ma igazán boldog lesz a másik mellett, sok humor, könnyed vidámság jellemzi ezt a bolygóállást. Szervezzenek valamilyen romantikus programot estére!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagy horderejű kérdésben kell döntenie, ne engedje, hogy mások véleménye befolyásolja! Ha mostanában szerelmi kalandba bonyolódott, kínos perceket élhet át, de végül győztesen kerül ki a helyzetből.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan örömhír miatt a fellegekben járhat, de az estére tervezett program is remekül sikerülhet a párjával. Kerülje viszont azok társaságát, akikről úgy érzi, kétszínűen viselkednek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy állásajánlat jelentős változást hozhat, ha mer kockáztatni, sokan támogatják a terveiben. Egy rokona miatt túl sok teher hárul önre mostanság. Mondja meg neki őszintén, hogy nem mehet így tovább!


Halak: II. 19. - III. 20.

Anyagi gondjai támadnak, talán elszámolt valamit, vagy egy várt összeg nem érkezik meg a számlájára. Szerencsére ezek csak átmeneti nehézségek. Ha van valaki, akihez vonzódik, ma tegye meg a kezdő lépést! Ne féljen kimutatni az érzéseit, mert a bolygók jelzése szerint viszonzásra talál.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: